Yritys

Megatuuli Oy on suomalainen tuulivoimapuistojen kehittäjä. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kehittäminen, rahoitus, rakentaminen ja sähköntuottaminen.

Megatuulen voimavarana on kuuden hengen tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Avainhenkilöillämme onkin Suomen vankin tuulialan ammattitaito, sillä työkokemuksemme käsittää yhteensä yli 2000 MW tuulipuistojen kehitystyötä, joista jo 150 MW on rakennettu! Yrityksemme on yksi johtavista tuulivoimapuistojen kehittäjistä. Tämä tarkoittaa 1000 MW tuulivoimapuistohankkeita niiden eri kehitysvaiheissa.

Olemme pääomasijoittajien ja yrityksen henkilökunnan omistama yritys, jonka tavoitteena on myös omistaa kehittämiään tuulivoimapuistoja yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Vaikka toiminta on keskittynyt viime vuosina lähinnä tuulivoiman luvituksen investointeihin oli Megatuulen liiketoiminnan tuotot vuonna 2014 päättyneellä tilikaudella noin 1.2 miljoonaa euroa, josta voittoa kertyi noin 300 tuhatta euroa.

Seppo Savolainen
Hallituksen puheenjohtaja